AHMET İSFENDİYAR

1957 Ankara doğumludur. TED Ankara Koleji'nde okumuştur.

2001 yılında TED Yönetim Kurulu üyeliğine seçilmiş, 2010 yılında da kendi isteği ile Genel Kurul seçimlerinde yer almamıştır.

TED Malatya Koleji Yönetim Kurulunda yer almış, TED Polatlı Koleji Kurucu Temsilciliği yapmış olup, TED İstanbul Koleji Mütevelli Heyetinde 13 yıldır TED Temsilcisi olarak görev yapmaktadır.

30 Mayıs 2017 itibarıyla TED Zonguldak Koleji Yönetim Kuruluna üye olarak atanmış olup, 06 Mart 2018 tarihinden itibaren Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçilmiştir.

Endüstri mühendisidir. Halen kendi firmasında ticari temsilcilik yapmaktadır. Evlidir.

İDRİS YILDIZ

II. BAŞKAN

Doğum Tarihi:1973

Eğitim Durumu:TED Zonguldak Koleji'91,

19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi

Abant İzzet Baysal Üniversitesi İç Hastalıkları İhtisası

İç Hastalıkları Uzmanı / Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi

TEVFİK BAŞ

GENEL SEKRETER

01.01.1965 Tarihinde SİNOP Ayancık’ta doğdu.

İlk, Orta ve Lise öğretimini Zonguldak-Kozlu’da tamamladı. 1989’da Hacettepe Üniversitesi Zonguldak Mühendislik Fakültesi Maden Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Yabancı dili İngilizcedir. Evli ve bir kızı vardır.

Halen Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğünde İşletmeler Dairesi Başkanlığı görevini yapmaktadır.

MURAT PULAT

GENEL SAYMAN

03.06.1964 Doğumludur.

Namık Kemal ilkokulu, Merkez Ortaokulu, Mehmet Çelikel Lisesi mezunu,